Varken sambon eller jag är särskilt förtjusta i att laga middag varenda kväll, eller springa i mataffärer på väg hem från jobbet innan man kan ställa sig vid spisen och sen lukta matos hela kvällen…

Men jag har heller ingen lust att göra av med alla mina pengar på snabbmat varenda kväll och att behöva äta ute varenda lunch, så nu har vi provat något nytt (eller nytt förresten, alla ni andra gör säkert så redan men för oss är det en nyhet smiley ) nämligen att laga flera maträtter på en gång så att dom räcker till lunch och middag hela veckan. Vi är helnöjda!

Förra veckan gjorde vi kyckling i ugn, köttfärsbiffar och coleslaw. Det gick att variera utan att det blev tjatigt och jag lovar att det var längesen vi hade en sån billig matvecka!!

Den här veckan gjorde vi spaghetti, köttfärssås samt köttfärsfyllda paprikor. Dessutom blev det mycket av den starka köttfärsen kvar som vi fryser in och använder om vi vill ha till exempel fylld squash någon dag, eller tilltugg till omelett eller frittata.

Vi fick helt underbart långa eftermiddagar när vi slapp både handling, matlagning samt disk! Det är livskvalitet det smiley
Köttfärsfyllda paprikor som ger oss tid till att göra sånt vi tycker om